Wat bedrijven over ons zeggen

Paula, HR Manager, Bluestream
“Sinds de start van Best People werk ik met Babische en Linda samen om de groei van ons bedrijf te kunnen realiseren. Best People zorgt er voor dat er kandidaten geleverd worden die goed bij ons bedrijf passen. Zij leven zich in in de bedrijfscultuur waardoor een half woord genoeg is om een vacature uit te kunnen zetten. Woorden worden op de juiste manier omgezet in vacatures die de juiste kandidaten aantrekken. Een aangeboden kandidaat van Best People zullen wij zo goed als altijd uitnodigen voor een gesprek. Het vertrouwen in de kennis en kunde van zowel Babische als Linda is groot. Al lijkt in eerste instantie niet altijd het CV te voldoen aan de harde eisen, het totaalplaatje van de persoonlijkheid en vaardigheden maakt vaak dat we toch een aanbod willen doen aan de voorgestelde kandidaat.

Wij beschouwen het werken met Best People als een fijn samenwerkingsverband en vertrouwen er op nog lang zaken met hen te kunnen blijven doen.”

 

Jelle, Business Unit Manager, Konijnenburg
“Weten door middel van juiste vraagstelling de werkelijke behoefte in kaart te brengen waardoor er gericht naar een kandidaat gezocht kan worden. Niet alleen worden kandidaten geselecteerd op basis van vaardigheden maar er wordt ook goed gekeken of zij binnen de bedrijfscultuur passen. Hierdoor is het geen ‘Numbers Game’ aan CV’s. Niet commissie gedreven en denken goed mee!”

 

Wat kandidaten over ons zeggen

Erik, QHSE Manager ad interim, Sustainable Endeavour
“Twee jaar heb ik via Best People met plezier bij een zaadbehandelingsbedrijf in Enkhuizen gewerkt als QHSE interimmanager. De relatie met de klant onderhouden kunnen ze goed en de financiele afhandeling is tijdig en efficiënt. Best People, als de personele bezetting knelt kan je een professionele inzet en samenwerking verwachten!”

 

Brechje, Product Manager, Incotec
“Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of die perfecte en leuke nieuwe collega, helpen Babische en Linda je op de best mogelijke manier. Ze hebben een goed en breed netwerk en weten als eerste wat er speelt in de markt. Ze zijn écht betrokken, hebben een persoonlijke aanpak en weten als geen ander de link te leggen tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarnaast zijn ze integer en loyaal richting alle betrokken partijen. Babische en Linda vormen een hecht team, vullen elkaar goed aan en zetten als het moet echt een stapje extra. Kortom, met hun transparante, eerlijke en professionele aanpak weten Babische en Linda de match als beste te maken. Daarnaast is het ontzettend leuk om met ze samen te werken!”

 

Wouter, Sales Manager, Govers
“Wat ik belangrijk vind is dat er niet alleen gekeken wordt of een kandidaat geschikt is voor de werkgever maar ook andersom. Past de werkgever bij de kandidaat? Dat is iets waar Linda en Babische óók heel goed proberen achter te komen in gesprekken die plezierig verlopen.”

 

Kirsten, Logistics Coordinator, Assa Abloy
“Na een fijne eerste kennismaking in januari 2016 met Linda en Babische van Best People in Alkmaar ben ik voorgesteld bij Assa Abloy, gespecialiseerd in het vervaardigen van sectionale deuren. Door de snelle opvolging van Best People zowel richting mij als de organisatie waar ik ben voorgesteld, kwam het snel tot een persoonlijk gesprek bij – wat later bleek-  voor 2 jaar mijn werkgever zou zijn.

Zelfs na indiensttreding bij dat bedrijf, kwamen de dames van Best People nog bij me langs op het bedrijf waar ik mede dankzij hen werkzaam was. Hoe het met me ging, of het was dat ik ervan had verwacht enzovoorts. Dat vond ik een erg fijne actie van Best People:  Zij ‘zorgen’ voor je en tonen oprechte belangstelling, zelfs na plaatsing!

Toen mijn tijdelijke contract niet werd omgezet in een vast contract wegens reorganisatie, waren Linda en Babische één van de eerste mensen die ik contacteerde om te laten weten dat ik weer beschikbaar zou zijn voor ander werk en meteen gingen zij weer aan de slag voor mij.  Nogmaals:  Best People, gerund door Best People, dat durf ik gerust te stellen.”

 

Tarik, Project Controller, Waterdrinker
“Op de website van mijn huidige werkgever zag ik een vacature staan waarop ik vervolgens heb gereageerd. Ik besloot om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf, een medewerker van HR vertelde dat zij de vacature hadden uitbesteed aan derden. Eén dag na dit telefoongesprek werd ik gebeld door Best People. Mijn gevoel was in één keer goed toen ik Best People sprak en werd uitgenodigd voor een gesprek. Dit kwam niet door een commercieel praatje, maar door de professionele manier van benaderen.

Het gesprek met Best People liep uitstekend. De uitstraling en communicatiestijl van de consultants heeft er voor gezorgd dat ik mijzelf op mijn gemak voelde. Wat ik bij Best People op prijs stel is dat zij echt luisterden naar wat ik zocht. Vervolgens hielden zij mij wekelijks op de hoogte van de procedure. Voorafgaand aan het gesprek bij mijn huidige werkgever kreeg ik alle documentatie toegestuurd en werd er telefonisch contact opgenomen om nog e.e.a. door te nemen.

Best People is in mijn ogen het beste werving en selectie bureau, omdat zij zichzelf wegcijferen en de werkzoekende op één zetten. Tijdens mijn eerst werkdag heeft Best People zelfs aan mij gedacht. Ik kreeg een taart aangeleverd van Best People op mijn werkplek.

Best People heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik raad iedereen aan om in zee te gaan met Best People.”