De beste professionals op Hbo en Wo niveau vindt u uiteraard via Best People! Onderstaand enkele van onze kandidaten die beschikbaar zijn voor een vaste baan of op interim basis.

Beschikbaar voor een vaste baan:

Development Engineer / Product Designer 

Man, 27 jaar, IJmuiden.
Opleiding: Engineering, Design & Innovation  
Ervaring: Een jaar ervaring als Development Engineer binnen een internationaal technisch productiebedrijf, B2B. Bekend met het projectmatig in teamverband ontwerpen en ontwikkelen van producten, het uitwerken van mechanische onderdelen van idee tot werkend product, het doorontwikkelen van bestaande componenten. Goed bekend met Solidworks. 
Beschikbaar voor: Een positie als Engineer waarbij ook vormgeving een rol  speelt. 
Persoonlijkheid: Rustig, communicatief vaardig, proactief, leergierig. 

Controller / Hoofd Financiële Administratie

Man, 52 jaar, Alkmaar.  
Opleiding: MEAO, MBA, SPD.
Ervaring: Als leidinggevend Controller binnen de metaal/industrie en binnen een consultancy organisatie actief in de techniek. Tevens ervaring als Hoofd FA bij een afval inzamelaar. Is van a tot z verantwoordelijk geweest voor de financiële administratie en heeft altijd leidinggegeven. Bekend met o.a. Exact, Globe 2000 en AFAS. 
Beschikbaar voor: Een functie als Controller of Hoofd FA.  
Persoonlijkheid: Proactief, kritisch, assertief, flexibele instelling. 

Sr. Inkoper / Hoofd Inkoop 

Man, 49 jaar, Zaanstreek.  
Opleiding: MEAO CE, Hbo Bedrijfskunde (studerend), NEVI SLA Management, NEVI ICT inkoop voor gevorderden.    
Ervaring: Als Senior Inkoper, Purchasing Manager en Manager Inkoop & Logistiek binnen diverse branches waaronder techniek, energie en retail. 
Beschikbaar voor: Een uitdagende Inkoopfunctie binnen een organisatie waar nog veel moet gebeuren en geprofessionaliseerd. Een leidinggevende functie is zeker geen vereiste. 
Persoonlijkheid: Enthousiast, nauwkeurig, analytisch zeer sterk, oplossingsgerichte denker, communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Fungeert vaak als trekker van projecten en is voorwaarts gericht. 

Buyer / Demand Planner

Man, 32 jaar, West-Friesland.  
Opleiding: MEAO BA, NEVI1, diverse cursussen.   
Ervaring: 14 jaar als demand planner en Buyer t.b.v. het productieproces in de food- en agri.   
Beschikbaar voor: Een volgende stap van familiebedrijf naar een uitdagende Inkoopfunctie binnen een grotere, zo mogelijk internationale productieorganisatie. Staat open voor een stap buiten de food. Affiniteit met de maakindustrie.   
Persoonlijkheid: Gedreven en energiek, zorgt voor een goede sfeer. Harde werker; gaat pas naar huis als alles af is. Wil zich graag verder ontwikkelen.

Junior Accountmanager

Man, 23 jaar, Amsterdam.  
Opleiding: Hbo Commerciële Economie (studeert deze zomer af).   
Ervaring: Stage- en werkervaring als Junior Accountmanager, Sales Promotor en op Sales & Support. Bekend met marktonderzoek, acquisitie, bezoeken van klanten en prospects, sales administratie. 
Beschikbaar voor: Een startersfunctie op het gebied van Sales waarin hij vrij vlot de buitendienst in kan. 
Persoonlijkheid: Ambitieus, leergierig, doelgericht, collegiaal. 

Beschikbaar voor een interim opdracht:

Interim Supply Chain, Production / Demand / Supply Planning, Logistics, S&OP 

Man, 47 jaar, Utrecht.
Branches: Internationale maakindustrie, logistiek, pharma, food, beverages.  
Reisbereidheid: Landelijk.
Beschikbaar: Per direct, 40 uur per week. 
Kracht: Absolute(interim) specialist op het gebied van Supply Chain Management, Productie en Demand planning. Door zijn gedegen ervaring als interim professional doorziet hij snel waar de knelpunten en verbeteringen zitten en kan hij snel efficiencyslagen maken. Het doorvoeren en borgen van deze efficiencyslagen in de processen is zijn forte. In te zetten op korte opdrachten ter overbrugging naar vast of voor langere opdrachten op het gebied van Demand & SC Planning, Productie en Material planning, Supply Chain management en Sales & Operations Planning. 

Interim Business Controller

Man, 46 jaar, Amsterdam.
Branches: Internationale maakindustrie, vervoer, chemie, automotive, telecom, food, pensioenen.  
Reisbereidheid: Een uur rondom Amsterdam.
Beschikbaar: Per direct, 40 uur per week. 
Kracht: Zeer communicatief vaardige financial die de rust weet te bewaren wanneer de druk van maandafsluitingen en jaarrekeningwerk hoog is. Sterk in het terugbrengen van de maandafsluiting en opstellen van allerhande stuurinformatie als liquiditeitsprognoses, kostprijscalculaties, investeringsanalyses en het geven van gevraagde en ongevraagde adviezen aan directie. Gedegen, betrouwbaar en heeft een motiverende invloed op het team en zorgt voor een goede sfeer op de afdeling.  
  

Neem contact op via onderstaande gegevens voor meer informatie over de beschikbare kandidaten.