Best People staat op het Superwomen Event 2018!

Wij zijn als vertegenwoordiger van de arbeidsbemiddelingsbranche, de trotse sponsor van alweer het 4e Superwomen Event en dat willen we graag onder de aandacht brengen. Superwomen events zijn voor ondernemers en corporate management. Er zijn plenaire spreeksters voor inspiratie, verschillende workshops ter informatie (persoonlijke en professionele ontwikkeling) en als afsluiting het Networking Dinner om te verbinden. Natuurlijk niet toevallig dat dat precies de elementen zijn om te kunnen groeien met jouw carrière en/of bedrijf.

Datum en locatie
Op donderdag 15 november is er al weer de 4e editie van het Supervrouwen event in bioscoop Vue Alkmaar.
Het evenement dat je als Zakenvrouw niet mag missen! Gericht op ondernemers en DGA’s van het MKB in Noord-Holland.

Thema van dit jaar: “Denk Groot(s)”

Een beetje eng maar echt nodig om te kunnen groeien: groot denken. Dus een aanbod waarin we je helpen met jouw zichtbaarheid, waarbij je kunt afkijken van ervaren onderneemsters en niet vergeet goed voor jezelf te zorgen. Na afloop van dit event vertrek je met een hoofd vol kennis, een hand vol visitekaartjes van nieuwe contacten en een goedgevulde goodiebag met mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied om thuis nog even lekker na te kunnen genieten. Een mooie mengeling van zakelijk en een beetje fun.

Programma

13.00 ontvangst met drankje van Mevrouw Cha en netwerkmoment
14.00 plenaire sessie met topspreekster Olcay en Dolshe Gulsen
15.00 pauze
16.00 1e workshop (keuze uit 4)
17.00 2e workshop (keuze uit 4)
18.15 voorgerecht en netwerkmoment, dan tafelwissel
19.00 hoofdgerecht en netwerkmoment, weer tafelwissel
19.45 dessert en netwerkmoment
20.30 afsluiting en uitdelen goodiebags

Tickets

Het ticket kost € 65,- ex BTW en zoals altijd zijn koffie/thee/water tijdens de middag en het Networking 3-gangen Dinner inclusief. Meteen bestellen? Dat kan hier.

We hopen je daar natuurlijk te zien en te spreken!

Geef een reactie